Integrator de aplicatii pe piata din Romania

Despre noi

Introducere

HEX IT devine integrator de aplicatii pe piata din Romania. Noi actionam ca si consultanti de incredere care facilitam achizitia de solutii IT de catre companii din Romania, din sectorul public si privat, scutind aceste companii de timpul si riscul necesare pentru a defini strategii IT complexe pe termen lung si ii ajutam sa identifice furnizorii care sa le raspunda rapid nevoilor lor de business tot mai dinamice. Organizațiile din sectorul public și privat cer rezultate rapide de la experți IT cu beneficii imediate. Menținerea modului tradițional de aprovizionare IT și de management nu mai este o opțiune pentru mulți. Cererea tot mai mare pentru schimbare dă naștere la conceptului de integrator de aplicatii IT - o entitate care poate furniza o soluție accesibilă , integrata , sigura și care va diferentiaza pe piata , care rezolvă o problemă de afaceri într-o perioadă scurtă de timp si nu prin planuri multianuale complicate si greu de indeplinit.

Partenerul tau in alegerea si implementarea solutiei corecte

Oferim servicii end to end pentru alegerea solutiei, selectarea furnizorului sau implementarea de catre noi a solutiei alese, servicii de Project Management si punere in functiune, tinand cont de specificul si constrangerile fiecarui client. Scopul nostru nu este de a promova un anumit vendor sau o anumita solutie, ci acela de a asigura maximum de beneficii cu minim de costuri si efort pentru clientii nostri. In cei 15 ani petrecuti in ITul romanesc am vazut o multime de proiecte care au depasit cu mult bugetul alocat sau nu au adus in nici un fel beneficiile asteptate. Rolul Hex IT este de a va salva banii si timpul alocate in zona serviciilor informatice.

Misiunea noastra

Misiunea Hex IT este aceea de a asigura cele mai bune solutii IT la cele mai bune preturi pentru problemele de business ale companiilor din sectorul privat si public.Interesul Hex IT va fi doar interesul clientilor sai.
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien